
Автори вивчали вплив використання столового винограду у вигляді спеціального порошку на лабораторних щурах, які "сиділи" на дієті з високим вмістом солі.
За ітогами 18-тижневого експерименту вчені встановили, що ті щурі з групи з дієтою з високим вмістом солі, що отримували виноград, мали більш низький тиск і кращий стан серця, ніж ті, що ним не харчувались, але отримували сердечні ліки.
"Ці результати підтверджують нашу теорію, що деякі речовини, що є у винограді напряму впливають на ризик сердечно - судинних захворювань", - говорить керівник Мітчел Сеймур.
Вчені вважають, що вплив на стан серця мають антиоксиданти, що є у винограді.
Тож запрошуємо в наш магазин і саджайте в себе на городі найкращі сорти винограду - будете завжди здорові і щасливі!
Комментариев нет:
Отправить комментарий