
Квасолю Шеф-повар можна купити в нашому інтернет магазині:
Натисніть на це посилання - Квасолю Шеф-повар купити
У народній медицині квасолю здавна використовують при захворюваннях печінки, жовчного міхура, серцево-судинної системи, цукровому діабеті. Корисна вона при ракових захворюваннях, водянці, хворобах сечових каналів і накопиченні в організмі сечової кислоти.
Зі спаржевої квасолі готують супи, борщі, салати, вінегрети, а також другі страви ― зварену у солоній воді, підсмажену на маслі, її тушкують, готують гарніри, котлети. Крім того, квасолю консервують цілими або порізаними стручками, заморожують.
Спаржеву квасолю доцільно висівати у 4-5 строків з інтервалом 15-20 днів, останній строк сівби 10-15 липня. За таких умов збільшується тривалість споживання свіжої продукції. Наполовину виткі та виткі сорти квасолі використовують як ущільнювач інших культур, нею обсаджують грядки, озеленяють стіни і паркани. Її вирощують як кілкову культуру, використовуючи шпалери винограду. Виткі стебла квасолі плетуться проти годинникової стрілки.
Квасолю на лопатку збирають у фазі технічної стиглості (через 8-10 днів після утворення зав’язі). В цей час плоди соковиті, ламкі. Збирають лопатки через 5-6 днів ранкової пори, по росі, щоб квасоля була ніжна й соковита.
Зберігають у холодильнику добу при температурі 0-1°С.
Квасолю Шеф-повар можна купити в нашому інтернет магазині:
Натисніть на це посилання - Квасолю Шеф-повар купити
Комментариев нет:
Отправить комментарий