Пам'ятайте, що редиска не вирощується, як основна культури, це forecrop на такі овочі, як помідори, морква, огірок, листя салату, буряка та квасолі. Він також може бути śródplon, які можуть бути вирощені в поєднанні з іншими овочами.
Не ростуть редис в овочах і капустяних rzepowatych, у тому числі один за іншим.Редька має мало вимог з точки зору поживних речовин. При вирощуванні в перший або другий рік після органічних добрив, безпосередньо перед посівом nawieziemy якщо субстрат азоту. Доза повинна бути 70g/10 м2. З культур в третій рік після гною чи пізно, використання азотних добрив, 120 г, 200 г фосфорної кислоти і 200 г калію.
Рис. sxc.hu
Якщо у нас є оранжерея або фольгою тунель, то можна сіяти редис набагато раніше, ніж це робиться у випадку зовнішнього культивування.
У підігрівом вирощуванню парникових починається в лютому. Парників початку посіву до початку березня. Урожай в землі почнуться в кінці березня, коли земля нагрівається до температури близько 8 ° С. Однак, останні осінньої сівби в пластикові тунелі бігти від кінця вересня, а в разі землі в середині вересня.
Насіння повинні бути посіяні в ряд на 12 см, на глибину 0,5-1,0 см. Занадто глибокий посів призведе до спотворення і ненормальне потовщення підземної частини редьки. Принцип в тому, що на квадратний метр повинна становити близько 4 г насіння. Ми також можемо одягатися безпосередньо перед посівом насіння, вибираючи найвищі.
Після першого сході саджанці, ми порушуємо їх, залишаючи між ними відстань близько 3-4 см в ряду, це лікування краще проводити відразу після дощу або після поливу квітників. Так що ми можемо збирати редис послідовно протягом тривалого часу, то можна періодично повторювати посіву, бажано кожні 2 тижні.
Не забувайте, звичайно, систематичне odchwaszczaniu наш продуктовий, де це можливо, звичайно, добре принаймні раз на два тижні воду саджанців.
Комментариев нет:
Отправить комментарий