понедельник, 3 декабря 2012 г.

Глива звичайна.

Плодові тіла гливи - безумовно, цінний продукт харчування. Останні  дані хімічного складу гливи показують, що вона містить всі необхідні організму людини речовини (білки, жири, вуглеводи, мінеральні солі, вітаміни), має низьку калорійність, але навіть в невеликій кількості викликають відчуття ситості .

Міцелій гливи можна купити в нашому інтернет магазині:

Натисніть на це посилання - Міцелій купити




Міцелій гливи можна купити в нашому інтернет магазині:
Гриб глива - справжня комора корисних речовин. За вмістом вітамінів глива знаходиться на рівні м'ясопродуктів, а за кількістю пантотенової кислоти перевершує овочі, фрукти, м'ясо, молоко і рибу. Вживання  страв з гливи сприяє зниженню рівня холестерину. Глива має антисклеротичну дію. Крім названих лікувальних властивостей, було встановлено, що в ній містяться речовини, що перешкоджають утворенню ракових пухлин.

Розміри капелюшка гриба можуть дуже сильно відрізнятися, вона виростає від п'яти до двадцяти сантиметрів у діаметрі. За формою вона раковино подібна, краї  завернуті.У гриба дуже хороший смак і приємний запах. Його спеціально вирощують в грибних господарствах на соломі або деревині для продажів. Глива звичайна - один з найперспективніших видів грибів, які використовуються для штучного культивування. Поряд з печерицями цей гриб всюди вирощується в промислових масштабах і відрізняється деякими перевагами в порівнянні з іншими видами. Культивування гливи отримало широке застосування завдяки високій врожайності і короткого циклу розвитку плодового тіла.

Дуже важливою особливістю цього виду є його стійкість до різних вірусних і бактеріальних уражень, здатність не втрачати  своїх  якостей  і зовнішній вигляд,  переносить  тривале  транспортування і зберігання, а також високі смакові якості гливи.

Комментариев нет:

Отправить комментарий